İçeriğe geç

Osman Oğuz Kimdir

Elazığ Karakoçan Kaymakamı kimdir?

22 Nisan

Osman Ekşi kimdir?

Kaymakam Van-Özalp (1991–1993), Vali Yardımcısı Bingöl (1993–1996), Kaymakam Denizli-Çivril (1996–2000), Trabzon-Akçaabat (2000–2002), Muğla-Bodrum (2002–2006), Zonguldak -Karadeniz Ereğlisi Kaymakamlığı (2006–2010) ve Manisa Vali Yardımcılığı (2010–2012) görevlerinde bulundu.

Osman Oğuz Eksi kimdir?

Ekşi, Isparta’nın Karaburun, İzmir, Gelendost, Burdur, Karamanlı ve Kemer ilçelerinde kaymakam refakatçisi olarak görev yaptı. Fransa’da 8 ay Fransızca eğitimi aldı. Şiran ili Gümüşhane kaymakamlığı, Ardahan Hanak kaymakamlığı ve Çankırı Ilgaz kaymakamlığı görevlerine atandı.

Elazığ Karakoçan Belediye Başkanı kim?

Cafer OğurKarakoçan / Belediye Başkanı

Osman kimin çocuğu?

Osman Gâzî, hayatının sonuna kadar Emir veya Bey olarak anıldı; ölümünden sonra ise hayatının sonuna doğru Margrave olduğu için Han ve Sultan olarak anıldı. Osman Bey, 1258 yılında Söğüt veya Osmancık’ta doğdu. Babası Ertuğrul Gâzî, annesi ise Halîme Hâtun’dur.

Osmanı kim öldürdü?

Tarihte eşine az rastlanır bir olayla, çeşitli hakaret ve saldırılara maruz kaldıktan sonra tahttan indirilerek Yedikule zindanlarında Yeniçeriler tarafından boğularak öldürüldü. Osman, babası Sultan I. Ahmed tarafından yaptırılan Sultanahmet Camii’nin yanındaki türbeye gömüldü.

Osman nerelidir?

OsmanOsman Arapça: عثمانDoğum. 579 Hicaz, ArabistanÖlüm 17 Haziran 656 (83 yıl) (18.12. Zil-Hicce 35) Medine, Hicaz, Rashidun HalifeliğiDefinCennettü’l-bakī’, MedineEş Rukıyye13 satır daha

Ilgaz Kaymakamı kim oldu?

O tarihten bu yana Ilgaz Kaymakamı olarak Kaymakam YILMAZ görev yapmaktadır.

Karakoçan Kürtçe ismi nedir?

26 Eylül 2024 tarihinde incelenen kararlı sürüm gösteriliyor. İncelenmeyi bekleyen bir değişiklik var. Karakoçan (Osmanlı: تپه Tepe, Ermenice: ւ Ohu, Kürtçe: Dep) Elazığ ilinin bir ilçesidir.

Karakoçanın neyi meşhur?

Karakoçan seyahatinizde mutlaka görmeniz gerekenler: Dereova Şelalesi. Şelaleler. Ekinözü Manastırı ve Kilisesi. Kiliseler ve Katedraller. Kalium AVM. Alışveriş Merkezleri. Palu Kalesi. Kaleler. Palu Küçük Camii. Dini Yerler. Kutu Deresi. Su BirikintileriAtatürk Parkı Parkları. Tarihi Tegre Köprüsü. Daha fazla öğe…

Elazığ Belediye Başkanı nereli?

Hayatı: 1980 yılında Elazığ’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Elazığ’da tamamladı. Elazığ İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduktan sonra lisans eğitimini Fırat Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nde tamamlayan Şerifoğulları, ardından yüksek lisansını Ahmet Yesevi Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü’nde tamamladı.

Fatih Kurt Kaymakam kimdir?

1990 yılında İstanbul’un Üsküdar ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra 2008 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne girdi ve 2013 yılında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

Kaymakam Osman Kurt kimdir?

3 Mart 1996’da Erzurum’da doğan Kaymakam Osman KURT, ilk ve orta öğrenimini Erzurum’da tamamladı. 2019 yılında Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Kaymakam KURT, 2020 yılında Erzurum Valiliği Mülki İdare Amiri adayı oldu.

Hacı Kerim Meral kimdir?

Kaymakam Hacı Kerim Meral, 1 Temmuz 1990’da Gümüşhane Köse ilçesine bağlı Salyazı köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Salyazı İlkokulu’nda, lise öğrenimini Gümüşhane Anadolu Lisesi’nde tamamladı ve Kırıkkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Elazığ Ağın Kaymakamı kimdir?

İlçe Kaymakamımız Furkan Taha TÜRKMENOĞLU başkanlığında ilçe yönetim şube başkanları toplantısı gerçekleştirildi. 19 Eylül Gaziler Günü, Kaymakamımız Furkan Taha TÜRKMENOĞLU, Belediye Başkanımız Şeref ÇAKAR ve kurum müdürlerinin katılımıyla kutlandı.

Tavsiyeli Bağlantılar: Akıllı Saatlerde Ayarlar Nerede

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir